Az HBO Max júniusi újdonságai

Az HBO Max streaming szolgáltatása júniusban is számos új sorozattal és filmmel bővíti kínálatát, így a nézők a moziélményt a nappalijuk kényelméből élvezhetik.

A platformon megjelennek a Jurassic Park franchise összes filmje, valamint a Sárkányok háza második évada, amely június 17-én tér vissza a képernyőkre. A Klara című vígjátéksorozat egy 40 éves nő életét követi nyomon, aki egy házas férfival kezd viszonyt, míg Az elítélt egy ártatlanul bebörtönzött bírónő történetét meséli el, aki a börtönben az általa elítélt bűnözők között próbál túlélni. Mindkét sorozat június 11-én debütál.

A DC-univerzum rajongói számára június 27-től lesz elérhető az Öngyilkos osztag: Iszekai című 10 részes animációs sorozat, amelyben az osztag tagjai orkokkal és sárkányokkal néznek szembe. Az ismeretterjesztő műsorok kedvelői is találnak maguknak újdonságokat, mint például a Felújítás a vadonban és az Otthon, édes otthon, amelyek június 10-én, illetve 18-án kerülnek adásba. Az Aranyláz Alaszkában – Vad vizeken és Parker útja is a hónap második felében lesznek láthatók, míg a Made in Gyetván Csabával ötödik évada a hónap végén érkezik.

A filmek terén a Rendben vagyok? című romantikus film június 6-án debütál, amelyben a főhősnő férfiakkal való randizgatása ellenére rádöbben, hogy nem vonzódik az ellenkező nemhez. Az Oscar-díjas Egy zuhanás anatómiája június 28-án, míg a Csábítás anatómiája, amelyben Jenna Ortega próbálja elcsábítani Martin Freeman által alakított tanárát, június 15-én kerül bemutatásra. A magyar filmek közül a 27 és az Elfogy a levegő című alkotások is megjelennek június 1-től, illetve 21-től.

Továbbá a 9 Oscar-díjra jelölt A sziget szellemei június 14-én, és Nicholas Hoult főszereplésével a A menü című film június 21-én érkezik a platformra. A hónap során a Ha eljön Joe Black, a Django elszabadult és a Széttörve című filmek is elérhetőek lesznek.