Malek Miklós második házasságát ünnepelte

Ifjabb Malek Miklós, az X-Faktor egykori mentora, másodszor is megnősült. Az üzletasszonyként és íróként tevékenykedő Monyt vette feleségül Dubajban, egy év jegyesség után.

Az esküvőt a dubaji tengerparton tartották, ahol több mint száz barát és családtag vett részt az ünnepségen. Az eseményen jelen volt Malek Miklós családja is, köztük Malek Miklós és Toldy Mária, valamint Malek Andrea.

A világ minden tájáról érkeztek vendégek a nagyszabású lagzira. Layne Redman, a Dubai TV bemondója és Malek Miklós barátja adta össze a szerelmes párt. A bevonuló zenét maga a vőlegény szerezte nagyzenekari kísérettel. Az indiai séf által összeállított svédasztalos menüben mindenki megtalálhatta a kedvére való ízletes fogásokat és italokat. A zenei repertoárban Malek Miklós munkásságának gyümölcsei szerepeltek, amelyeket barátai gyűjtöttek össze, és ezekre táncolt a násznép hajnalig.

Malek Miklós a buliról mesélve kiemelte, hogy az est egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor kiderült, milyen jól játszik darbuka dobon, ami a helyiek kedvelt hangszere. Ezzel még népszerűbbé vált a vendégek körében. A hangulatot tovább fokozta, amikor felcsendült a "Ding-dong", Csonka Bandi slágere, amelyet Malek hangszerelt, és amire a násznép vonatozva bulizott a tengerparton hajnalig.

A házaspár 2008-ban az Egyesült Államokban találkozott először, ahol akkor mindketten éltek. Malek elmondása szerint már akkor is nyitott lett volna a kapcsolatra, de mindketten más életutat jártak be. A producer 2013-ban házasodott össze először a lengyel származású Kasiával, Mauin, majd 2021-ben elváltak. Néhány évvel ezelőtt azonban újra találkoztak, és végül új esélyt kaptak a közös életre.