Marjai Judit zaklatás áldozata lett

Marjai Judit fotóművész életveszélyes fenyegetésekről számolt be, melyeket egy ismeretlen zaklató küld neki. A közösségi médián keresztül érkező fenyegetések miatt a művész egyre inkább fél az őrültnek nevezett személytől.

Marjai Juditot egy ideje egy ismeretlen személy zaklatja, aki folyamatosan fenyegető üzeneteket küld neki. A fotóművész elmondása szerint a zaklató tavaly kezdte a fenyegetéseket, és olyan szörnyű dolgokat ír, amelyeket életveszéllyel való fenyegetésnek minősít. Judit a közösségi oldalán posztolt egy videót, amelyben beszámol a zaklatásról.

A zaklató ellenére, hogy Marjai többször is letiltotta, újra és újra felbukkan, mindig más néven vagy másik profillal. A fotóművész megpróbálta felhívni a zaklatót, de az illető nem vette fel a telefont. Judit ezután írt neki, és választ is kapott, amelyben a zaklató továbbra is szitokszavakkal illette, és vádakkal halmozta el, többek között szabadkőművességgel, emberkereskedelemmel és kerítéssel vádolta meg, majd ismét megfenyegette.

Marjai Judit a videóban elmondta, hogy a zaklató azt mondta neki, el lesz kapva, mire ő válaszolt, hogy a zaklató lesz elkapva, ha végre bemegy a rendőrségre. A fotóművész még nem tett feljelentést, de úgy érzi, lehet, hogy nem tudja elkerülni ezt a lépést. Judit elmondása szerint nem szeretne egy ilyen "hülye perbe" keveredni, de felajánlotta a zaklatónak, hogy menjenek együtt a rendőrségre, hogy mindketten elmondhassák a maguk verzióját.

A fotóművész végül arra kérte követőit, hogy ha újból feltűnne egy Mercédesz Czap nevű profil az oldalain, értesítsék őt. Judit számára továbbra is rejtély, hogy a zaklató férfi vagy nő-e, és mit akar tőle.