Fodor Zsóka elmenekült az országból születésnapja alkalmából

A népszerű színésznő, Fodor Zsóka, aki legutóbb a TV2 Ütős Ötös című műsorának vendége volt, elárulta, hogy nem szereti ünnepelni a születésnapját, ezért ilyenkor külföldre utazik.

Fodor Zsóka, a Barátok közt sorozatból ismert színésznő, nemrég töltötte be 82. életévét, de ő ezt az alkalmat nem szokta megünnepelni. A műsorban Till Attila műsorvezető kérdezte meg a színésznőt, hogy igaz-e, hogy a születésnapjait nem szereti, és inkább külföldre menekül ilyenkor.

A színésznő válaszában elmondta, hogy nem csak a születésnapját, hanem a karácsonyt és a szilvesztert sem ünnepli szívesen, mivel ezeket családi ünnepeknek tartja, ő pedig egyedül él. Fodor Zsóka hozzátette, hogy 70 éves korában Cambridge-be utazott egy barátnőjéhez, hogy elkerülje a "gonosz karikákat", vagyis a zárójeleket, amelyek az újságokban a korát jelzik.

80 éves korában pedig Pécsről Gáspár Klári barátnőjével, aki folyékonyan beszél olaszul, Bariba utazott, abban a reményben, hogy így elkerülheti a gratulációkat. Azonban rájött, hogy az ég és az internet alól nem lehet kimenni, így nem tudta kikapcsolni a telefonját, mert több százan jelezték neki, hogy tudják, hány éves lett.