Totális háborús pszichózis egy ferencvárosi lépcsőházban

A Fidesz a múlt héten a Mexikói úton még csak közterületi plakátokkal hirdette a totális háborús pszichózist, aminek a környéken a csodájára jártak, a zuglói momentumos polgármesterjelölt pedig át is ragasztotta a plakátokat.

A Fidesz most új szintre emelte az orwelli nyomasztást, és már megoldotta azt is, hogy szórólapokkal magánterületet plakátoljon tele azzal, hogy HÁBORÚ. Ma délután így néztek ki egy ferencvárosi társasház postaládái.

Öt perccel később az ellenzéket minden alap nélkül háborúpártizó spam már az ott lévő kukában nyugodott.

Magyar Péter nemrég közölte, hogy feljelenti a Fidesz elnökét rágalmazásért, amire Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója úgy reagált: „azt, hogy háborúpárti vagy-e, vagy sem, nem Te döntöd el, hanem a finanszírozóid és a futtatóid. S az a rossz hírem van számodra, hogy ők bizony mind háborúpártiak. Nem kicsit, nagyon. És bizony nem a menő napszemüveged miatt támogatnak Téged sem (ne haragudj, ha ezzel fájdalmat okozok), hanem azért, hogy végrehajtsd majd a parancsaikat. Úgyhogy tök mindegy, hogy mit mondasz, Te is háborúpárti leszel, illetve már most is az vagy.”.