"A halála óta hordom Györgyi nyakláncát" - Falusi Mariann 22 kilót fogyott gyásza alatt

Falusi Mariann, a Pa-Dö-Dő együttes énekesnője, a tragikus veszteségek után is az erőt és a felállást választotta.

A múlt év számos tragédiát hozott Falusi Mariann számára, aki nehezen beszél a történtekről. Az énekesnő elvesztette édesanyját és évtizedes társát, Lang Györgyit, a Pa-Dö-Dő másik tagját. Mariann a Hot! magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy a kapaszkodókat keresi, hogy ne őrölje meg az őt ért tragédiák.

Mariann édesapja halála után agykontrolltanfolyamon vett részt, most pedig a munkára és a közönség szeretetére támaszkodott. Lang Györgyi tavaly májusban hunyt el, és Mariannnak év végéig csak három szabad estéje volt, ami rengeteg munkát és összeszedettséget követelt tőle.

Lang Györgyi halála az egész országot megrendítette. Mariann-nak több ezren fejezték ki részvétüket, és a búcsúztató az állatkertben méltóságteljes, Györgyihez illő esemény volt. Az énekesnő szerint Györgyi kinevette a halált, és ez a hozzáállás segít neki a nehéz időkben.

Mariann a mai napig nem képes megnézni a közös felvételeiket, de úgy érzi, társa mindig vele van. Györgyi halála óta az ő nyakláncát hordja, amit Kulka Jánostól kapott, és aminek hatalmas érzelmi értéke van számára.

Az énekesnő élete teljesen megváltozott a veszteségek után. Huszonkét kilót fogyott, életmódváltáson ment keresztül, és új dolgokat tanult meg. Az éneklést nem hagyta abba, és új hobbija a kertészkedés lett. Bár eddig nem volt képes Pa-Dö-Dő dalokat énekelni, nemrég Weisz Viktorral három szerzeményt adott elő az Igali Gyógyfürdőben.

Falusi Mariann számos projekttel készül, és bár sok a munkája, örül annak, hogy még mindig van rá igény.