Falusi Mariann és a szeretett ékszer emléke

Falusi Mariann énekesnő a hot! magazinnak mesélt arról, hogy a barátja és kollégája, Lang Györgyi halála óta viseli annak a nyakláncát, amelyet Kulka Jánostól kapott, és így érzi, hogy Györgyi mindig vele van.

Több mint egy évvel ezelőtt veszítette el jóbarátját, Lang Györgyit, a Pa-Dö-Dő együttes énekesnőjét. Falusi Mariann a gyász feldolgozásában a munkában és a közönség szeretetében talált támaszt. A Bors idézete szerint az énekesnő számára a folyamatos elfoglaltság segített abban, hogy ne essen szét a veszteség súlya alatt.

Falusi szerint Lang Györgyi, ha még élne, valószínűleg nevetne azon, hogy ő a beszélgetés témája. Az énekesnő emlékezett a búcsúztatóra is, amely az állatkertben zajlott, és amely méltóságteljes, ugyanakkor Györgyihez illő módon játékos volt. A rendezvény megmutatta, mennyire szerették Lang Györgyit, aki a betegsége tudatában is humorral és jókedvvel töltötte meg a körülötte lévőket.

Falusi Mariann kiemelte, hogy Lang Györgyi mindig a humor és a jókedv forrása volt, még a halála előtti időszakban is. Az énekesnő szerint ez az, amit igazán a barátja hagyatékának lehet tekinteni.

A gyász feldolgozásában fontos szerepet játszik az a nyaklánc, amit Lang Györgyi Kulka Jánostól kapott, és amit Falusi Mariann a halála óta hord. Az ékszer egy ezüstfigura fafejjel, amelynek hatalmas érzelmi értéke van számára, és amely által úgy érzi, barátja mindig vele van, bárhol is legyen a világban.

: Bors