Britney Spears otthonából eltűntek az ékszerei

Britney Spears énekesnő közösségi oldalán osztotta meg, hogy otthonából ellopták az összes ékszerét.

Britney Spears nemrégiben egy videót posztolt közösségi oldalára, amelyben bemutatta, hogy ékszeres dobozai kiürültek. Az énekesnő elmondása szerint minden ékszerének nyoma veszett, és bár mostanában csak olcsó, hamis ékszereket vásárol, a lopás mégis megviselte, hiszen néhány személyre szabott, értékesebb darab is eltűnt.

Spears az utóbbi időben több viharos esemény középpontjában is állt. Az énekesnő mentális egészségéért aggódnak, miután abbahagyta stabilizáló gyógyszereinek szedését, rendszeresen fogyasztott alkoholt és kábítószereket, valamint egy bűnöző élettársával folytatott viharos kapcsolatot. Egy Los Angeles-i hotelben történt incidens során nyilvánosan összeverekedtek, amelynek képei is napvilágot láttak. Az énekesnő ezen a képeken félmeztelenül, üvöltözve látható a szállodai folyosón.

A Ventura megyei seriff hivatalának szóvivője azonban a PageSix-nek megerősítette, hogy nem érkezett hozzájuk bejelentés a Spears-rezidenciáról történt lopásról. Spears ellenére a lopás állításának, két videót is közzétett, amelyekben jókedvűnek tűnik. Az egyikben arról beszél, hogy „12 méretet fogyott”, a másikban pedig nyelvpiercinget szeretne csináltatni. Az énekesnő képviselői nem kommentálták az esetet.