Brad Pitt és George Clooney újra együtt a vásznon

Brad Pitt és George Clooney, a hollywoodi filmipar két óriása, 16 év után ismét közös projektben szerepel, egy akcióvígjátékban, amely szeptemberben kerül az amerikai mozikba.

Brad Pitt és George Clooney neve egybeforrt a közönség tudatában az Ocean's filmek és a 2008-as Égető bizonyíték óta. A rajongók talán már nem is számítottak rá, hogy a két sztár újra együtt tűnik fel a filmvásznon, de a Wolfs, azaz Farkasok című akcióvígjátékkal megtört a csend.

A film, amely két magányos "farkas", azaz fixer történetét meséli el, akiket Pitt és Clooney alakít, szeptember 20-tól lesz elérhető az amerikai mozikban. A karaktereknek gyilkosságok nyomainak eltüntetésével foglalkoznak, és bár együtt kell dolgozniuk, a bizalmatlanság árnyékolja be kapcsolatukat. Érdekesség, hogy a filmben ugyanarra a gyilkosságra kapnak megbízást, és az éjszakájuk olyan fordulatot vesz, amire egyikük sem számított.

A filmről már közzétettek egy rövid teasert, és a Sony most kiadott egy hosszabb előzetest is, amely további betekintést nyújt a várva várt produkcióba.

George Clooney a közelmúltban beszélt a filmről, és úgy vélekedett, hogy talán túl sok idő telt el az utolsó közös munkájuk óta. A produkcióhoz közel álló források szerint a forgatás során mindkét színész nagy örömmel és lelkesedéssel vett részt a munkálatokban. Pitt és Clooney neve egyébként a Wolfs producerei között is feltűnik, ami tovább növeli a rajongók várakozását.

A szereplők között Pitt és Clooney mellett Austin Abrams, Amy Ryan és Poorna Jagannathan neve is feltűnik. Pitt legutóbbi szerepét a Damien Chazelle-féle Babylonban kapta, míg Clooney nemrégiben Bruce Wayne-t alakította a Flash – A Villám című filmben.

Nyitóképünk a film trailere alapján készült.