Bam Margera feleségül vette modell kedvesét

A Jackass-filmekből ismert Bam Margera harmadszor is megházasodott, a modell Danielle Marie-t vette feleségül Új-Mexikóban.

A TMZ exkluzív fotókkal számolt be arról, hogy Bam Margera, a Jackass-filmek sztárja, ismét megnősült. Danielle Marie modellt, akivel tavaly decemberben jegyezte el, Új-Mexikóban vette feleségül.

Margera az Instagram-oldalán is megerősítette a hírt, és elárulta, hogy a pár már régóta tervezte ezt a lépést. Azt is hozzátette, hogy novemberben egy második esküvőt is terveznek, amelyet Pennsylvaniában fognak tartani. Danielle Marie a házasságkötés után férje vezetéknevét is felvette.

Tavaly nyáron Margera azzal fenyegetőzött, hogy halálra drogozza magát, ha nem láthatja gyerekét, Phoenixet, aki második feleségétől, Nicole Boydtől született. Nem sokkal később kiderült, hogy a jelenleg 44 éves színész pszichiátriára került. Úgy tűnik azonban, hogy azóta helyrerázódtak a magánéleti problémái.

A mennyasszony, Danielle Marie, aki felvette a Margera nevet, egy nagyon különleges nyakrésszel kialakított, lenge fehér ruhába bújt az esküvőn. A színész több videót is felöltött az Instagram-történetébe, amelyben hallatszik, hogy köszönetet mond újdonsült feleségének, amiért letette az alkoholt.

A gyönyörű modell, a 2021-es Miss Golden Beach Fitness díjjal is büszkélkedhet.

: TMZ : TMZ