Azahriah menedzsmentje a reflektorfényben

A hétvégi hárompuskás szuperprodukció két szupermenedzsere, Tóth Gergő és Tóth Kristóf meséltek arról, hogyan sikerült 138 000 nézőt szórakoztatniuk. A Blind Myself egykori karizmatikus énekese, Gergő és a fehér Panama-kalap alatt rejtőzködő skaénekes, Kristóf, az Azahriah néven ismertté vált 22 éves Baukó Attila karrierjét egyengetik. A hétvégi projektjük volt pályafutásuk legnagyobb és legbonyolultabb vállalkozása.

Azahriah menedzsmentjének tagjai, Tóth Gergő és Tóth Kristóf a hétvégi produkcióról beszélgettek, amely során 138 000 nézőt sikerült elszórakoztatniuk. A két menedzser, akik egyébként zenészek is, a karizmatikus metálénekes Gergő a Blind Myselfből, és a fehér Panama-kalap alatt rejtőzködő skaénekes, Kristóf, azaz Lord Panamo, most Baukó Attila, azaz Azahriah karrierjét segítik elő. A hétvégi esemény volt szakmai életük legnagyobb kihívása, amelynek tanulságait osztották meg a közönséggel.

A beszélgetés során számos érdekes téma került elő, többek között a menedzserkedés mítosza, a költségvetés Excelben való kezelése, és a koncertek pirotechnikai nehézségei az ukrán háború miatt. A menedzserek elmesélték, hogy a közönség mennyire résztvevőnek érzi magát Azahriah sikerében, és hogy a Puskás Stadionban tartott koncertet kifejezetten a rajongók követelték.

A produkcióhoz Németországból kellett hangtechnikát hozni, mivel az országban minden elfogyott, és a pirotechnika hiánycikk volt a háború miatt. A koncerten végül 138 000 ember vett részt, és a show a Holdról is látszott. A menedzserek beszámoltak arról is, hogy a koncertfilm hamarosan megtekinthető lesz a YouTube-on.

A beszélgetés végén szóba került a jövő is: Azahriah öt éves projektjének már három éve letelt, és a következő lépés lehet a Hortobágy, majd talán két év múlva újra a Puskás Stadion. A menedzserek említést tettek arról is, hogy a New York Times és a Le Monde is foglalkozni fog a témával.

A podcast teljes adását a Kör belső tagjai és a Közösség csomag előfizetői már hallgathatják, a többieknek még várniuk kell egy kicsit. A műsor eléréséhez Közösség vagy Belső kör csomagra van szükség, amely lehetőséget biztosít a közösség tagjainak, hogy hozzáférjenek minden műsorhoz.