Azahriah véleménye a Telex és Gulyás közötti incidensről

Azahriah, a magyar művész, Instagram és TikTok bejegyzéseiben fejtette ki véleményét a Telex újságírója és Gulyás Gergely közötti eseményekről, amelyek a sajtó és a kormány viszonyát tükrözik.

Azahriah, aki a közösségi médiában a paulsonati néven is ismert, kritikusan szólalt meg a sajtó és a kormányzati hivatalok közötti kommunikáció kapcsán. Instagram sztorijában és TikTok videójában arra utal, hogy a sajtóval ugyanolyan tiszteletlenül bánnak, mint ahogy az ügyfélszolgálatok a "kisemberrel" szoktak.

A művész posztjához kapcsolódó videóban Simor Dániel, a Telex munkatársa szerepel, aki egy kormányinfón próbál választ kapni arra, hogy miért nem hívják meg a sajtót a kínai elnök és Orbán Viktor közös sajtótájékoztatójára. Gulyás Gergely és Vitályos Eszter kitérő válaszai után felmerül a kérdés, hogy a Telex és az RTL Klub miért marad ki a meghívottak közül, amire nem érkezik egyértelmű válasz.

Azahriah nem először nyilvánít véleményt közéleti kérdésekben, és művészként is gyakran állítja politikai nézeteit a művészetébe. Legutóbbi, a francia L'Entourloop reggae-duóval közösen készített "Don't Turn the Bass Down" című dalában is társadalmi üzeneteket fogalmaz meg, többek között a hatalom gyakorlásának kritikáját és a bulvársajtóra való utalásokat.

Azahriah a hétvégi triplakoncertjéről szóló több kritikát is megjelentettük, amelyek a művész aktuális zenei tevékenységét értékelték.