Az LG új monitora: 480 képkocka másodpercenként

Az LG legújabb, játékosoknak szánt monitorja, a 32GS95UE-B UltraGear OLED, rendkívüli gördülékenységet ígér a magas képfrissítési rátájával. A tavalyi UltraGear OLED monitorszéria utódjaként megjelent eszköz képes másodpercenként akár 480 képkockát is megjeleníteni, ami jelentős előrelépést jelent a gyártó korábbi kínálatához képest.

A monitor nemcsak a képfrissítés terén mutat újítást, hanem a csúcsfényerő tekintetében is, amelynek köszönhetően a felhasználók világosabb környezeti viszonyok mellett is élvezhetik a tiszta és élénk képet.

A 32GS95UE-B UltraGear OLED monitor piacra lépése az LG-től egy olyan lépés, amely a technológiai fejlődés és a felhasználói igények határát feszegeti. A kérdés, hogy az ilyen magas képfrissítési frekvencia valóban szükséges-e, vagy csupán a technikai vonzerőt hivatott növelni, a gamerek használati tapasztalatai alapján dől majd el. A 450 ezer forintos árcédula ellenére sokan vannak, akik szívesen birtokolnák ezt a csúcstechnológiát, még ha a racionális érvek nem is mindig szólnak mellette.