Alekosz Svájcban találta meg új otthonát

Alekosz, a közismert nőcsábász, három hete Svájcban él új szerelmével, és egy friss videóban mutatta be új otthonát. A realitysztár, aki korábban a BRFK megfigyelése alatt állt, már nem tervezi, hogy visszatérjen Magyarországra.

Alekosz élete teljesen megváltozott, miután beleszeretett új kedvesébe, Noémibe. Az utóbbi időben visszavonultan élt, és szinte minden idejét párjának szentelte. A közösségi médiában ritkán jelentkezett be, legutóbbi posztja óta eltelt 10 napban is Svájcban tartózkodott barátnőjével.

A legújabb videójában Alekosz és Noémi Zámbó Jimmy-t hallgatva, italozgatva ünnepelte a kapcsolatuk harmadik hónapfordulóját. Február 29-én ismerkedtek meg, és azóta Zürichben élnek. A görög származású egykori valóságshow-sztár kijelentette, hogy nem tervez visszatérni Magyarországra, és üdvözletét küldte a magyaroknak, hozzátéve, hogy nagyon boldogok együtt párjával, és a Király munkásságát már a környékbeliekkel is sikerült megismertetnie.

"Ünnep van, ünnepelünk, történetesen a harmadik hónapfordulót Noémivel. Február 29-én ismerkedtünk meg, rögtön egymásba szerettünk. Mondhatni a tavasz hozott el minket egymásnak. Zürichben vagyunk, Svájcban vagyunk, hát én már egy ideje itt vagyok, nem is szándékozom visszamenni Magyarországra. Úgy egyébként pedig üdvözlöm a magyarokat, hajrá Magyarország, Magyarország mindenek előtt és felett. Egészségetekre!" - mondta Alekosz a videóban, amelyben láthatóan boldog és elégedett az új életével.