Satufékezett, majd kiszállt balhézni az agresszív sofőr

Gödöllőn egy sofőr nem tudta mérsékelni indulatait, amikor egy másik autós mutogatásával fejezte ki nemtetszését. A dühödt férfi előbb satufékezett, majd a forgalmat akadályozva kiszállt az autójából, hogy személyesen fejezze ki nemtetszését. Az eseményről videó is készült.

Május 19-én délelőtt Gödöllőn, a 3-as úton történt az incidens, amelyet egy fedélzeti kamera rögzített. A Budapesti Autósok egyik olvasójának kamerája volt, amelyik éppen egy kereszteződésnél vette fel az eseményeket.

A videó szerint a kamera tulajdonosa éppen sávot váltott volna, amikor egy sietős autós hirtelen megelőzte. Az előzött sofőr az ujja felmutatásával jelezte, hogy nem örül a manővernek.

A megelőzött férfi azonban nem hagyta annyiban a dolgot, satufékezett, majd a forgalmat feltartva kiszállt, hogy szóváltásba kezdjen. A felvétel készítője a helyzetet tovább fokozva említést tett a rendőrségről, és közölte az agresszív sofőrrel, hogy a történteket rögzítette a kamerája. Ezután az indulatos autós nem folytatta a konfrontációt, és továbbhajtott.