Abby és Brittany Hensel, a kétfejű sziámiiker-pár esküvői fotói

A TLC képernyőjén világhírűvé vált amerikai sziámi ikrek, Abby és Brittany Hensel megosztották esküvői fotóikat, miközben kiderült, hogy a férjnek, Josh Bowlingnak már van egy gyereke, akit hármasban nevelnek.

A 34 éves ikerpár, Abby és Brittany Hensel hatalmas visszhangot váltott ki, amikor bejelentették, hogy egyikük 2021-ben hozzáment Josh Bowling veterán katonához, és azóta boldogan élnek. A TikTokon közzétett videóban a pár új, eddig rejtett fotókat mutatott be az esküvő napjáról, amelyeket a #forever címkével láttak el.

A közösségi oldalon a fotómontázs május eleje óta 3,4 millió lejátszást és 24 ezer lájkot gyűjtött. Az első képen Abby, Brittany és Josh Bowling, valamint Bowling nyolcéves lánya, Isabella látható, akit hármasban nevelnek. A második képen már csak az ifjú pár látható vidáman egy virágos fal előtt.

A harmadik és negyedik kép a trió kapcsolatának útját dokumentálja, miközben a videó hátterében Taylor Swift "But Daddy I Love Him" című dala szól. A bejegyzést a rajongók szívmelengető kommentjei mellett a trollok kevésbé kedves megjegyzései is kísérték.

A Sun bulvárlap szerint a kritikusok furcsállják, hogy az ikerpár csak három évvel az esküvő után osztotta meg az örömhírt a nyilvánossággal, különösen azért, mert Josh Bowling ellen gyermekelhelyezési pert indított az első felesége, és jelenleg is osztoznak Isabella felügyeleti jogán a 2019-es válásuk óta.