VV Seherezádé eljegyzéséről mesélt

VV Seherezádé és kedvese, aki a szállodaiparban dolgozik, nyolc hónap együtt járás után elhatározták, hogy összeházasodnak. A táplálkozási tanácsadóként dolgozó egykori lemezlovas az Instagram-oldalán jelentette be, hogy párja megkérte a kezét. A lánykérés Isztambulban történt, egy gyönyörű helyen, ahol a pár étkezés közben élvezte a panorámát, majd a férfi váratlanul letérdelt és feltehetően gyűrűvel a kezében megkérte Seherezádé kezét.

A Fókusz stábjának adott interjúban VV Seherezádé részletesen beszélt az eljegyzés pillanatairól, és arról, hogy még mindig tinihez hasonlóan izgatottan érzi magát, amikor az eseményre visszaemlékezik. A pár egy randioldalon ismerkedett meg, és néhány hónap együttjárás után össze is költöztek, mivel úgy érezték, megtalálták a másikban az igazit.

Az eljegyzésük után nem sokkal már a jövőbeni terveikről is beszéltek: még az év vége előtt szeretnének összeházasodni, és családot alapítani, két gyermeket szeretnének, akiknek a neveit már kiválasztották. A szerelmesek mindössze nyolc hónapja ismerik egymást, de nem tartják gyorsanka tempójukat.