Szabó Győző halálközeli élményeiről vallott

Szabó Győző, a 53 éves színész, Hajdú Péter műsorában beszélt élete legnehezebb időszakairól, beleértve azt is, hogy mennyire közel került a halálhoz.

Az interjúban Szabó Győző részletesen beszámolt arról a véletlenről, amely megmentette az életét, amikor egy halálos adag adrenalin került a kezébe. "Valahonnan szereztünk egy adrenalin ampullát, és én azt be akartam nyomni. [...] Ott volt egy srác, és mondta, hogy ő még nem csinált soha ilyet, és akkor elfeleztük... Na, akkor, ha nem felezzük el, akkor meghalok" - idézte fel a színész a megrázó eseményeket.

A beszélgetés során Szabó Győző az elvonókúráján szerzett tapasztalatairól is mesélt. Elárulta, hogy a Toxikómából ismert pingpongasztalos jelenet valós eseményeken alapult. Egy fogadás során Csernus Imrével megállapodtak, hogy ha Szabó megnyeri a játékot, kimehet az intézmény udvarára. A színész azonban veszített, így nem hagyhatta el az épületet.

Szabó Győző az interjúban hangsúlyozta, hogy a nehéz időszakok ellenére nem bánt meg semmit. "Megmaradni annak a kis nyírbátori gyereknek, aki voltam. Én pontosan tudom, hogy honnan jöttem, mit éltem meg, mi történt —nem bántam meg semmit — mennyi pénzem van, és meddig fog tartani. Az, hogy másik álarcot vegyek fel, vagy úgy mutassam magam, az biztos, hogy nem" - fejtette ki véleményét a múltról és önmagáról.