New York-i meghívás Steiner Kristófnak és férjének

Steiner Kristóf és férje, Nimrod Dagan egy különleges felkérést kaptak, amely New York városába vezeti őket, ahol egy gasztro túrát vezetnek majd, és Nimrod színházi workshopot tart.

Steiner Kristóf és férje, Nimrod Dagan egy álomszerű felkérést kaptak, amelynek keretében október végén egy kisebb csapattal New Yorkba utaznak. Az RTL Reggeli műsorában beszéltek a közelgő kalandokról, amelyek során a gasztro túra mellett Nimrod színházi workshopot is tart. Steiner Kristóf elmondta, hogy 16 fővel veszik az irányt a nyüzsgő metropolisz felé.

A pár, aki már közel hat éve él házasságban, a kellemest a hasznossal kívánja összekötni ezen az úton. Steiner Kristóf élőben fordított a műsorban Nimrodnak, aki öt év után tér vissza a színpadra. Nimrod megosztotta, hogy bár néha hiányzik neki a színház, az elmúlt években rengeteg más módot talált önmaga kifejezésére.

Nimrod Dagan érzéseit is megosztotta a közönséggel, amikor azt mondta, hogy sokan félreértik a színészetet, és azt gondolják, hogy nagy hatalommal jár, de szerinte ez inkább hasonlít a pincér munkájához, ahol az ember mások által kreált dolgokat szolgál fel.