Rúzsa Magdi és az anyaság kihívásai

Rúzsa Magdolna, az ismert énekesnő, megosztotta gondolatait az anyaságról és arról, hogy miért döntött úgy, hogy nem adja bölcsődébe hármas ikreit.

Rúzsa Magdi a Anyu Akadémia című tízrészes videósorozatának egyik epizódjában dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadóval beszélgetett az anyai ösztönökről és arról, hogy miért nem szeretné, ha a kétéves Lujza, Keve és Zalán bölcsődébe járnának. A 38 éves énekesnő, aki a Megasztár verseny korábbi győztese, elmondta, hogy munkája révén sok időt tud otthon tölteni a gyermekeivel, és úgy érzi, hogy ez szükséges is nekik.

Magdi azt is elárulta, hogy bár sokan úgy vélik, túl sokat foglalkozik a kicsikkel, ő inkább másokra bízna bizonyos feladatokat, hogy több időt tölthessen a gyerekeivel. Az énekesnő nem szeretné bölcsődébe adni az ikreit, mert úgy érzi, hogy jelenlegi élethelyzetében megteheti, hogy otthon legyen velük. Hozzátette, hogy ha szükségét látja a szocializálódásnak, akkor más közegbe viszi őket, de egyelőre úgy érzi, hogy a legjobb, ha minél tovább magukkal tarthatja őket.

Rúzsa Magdi azt is megosztotta, hogy a gyerekek koraszülöttsége miatt érezheti úgy, hogy most próbál kompenzálni, és mindent megadni nekik, amit csak tud. Az énekesnő elismeri, hogy az elején nagyon sok segítségre volt szüksége, és tisztelettel adózik azok előtt, akik segítség nélkül végigcsinálták ezt a kihívást.

Végül Magdi arról is beszélt, hogy bár szeretne mindent egyedül megoldani, rá kellett jönnie, hogy vannak helyzetek, amikor ez egyszerűen lehetetlen. Az énekesnő elmondása szerint ez a felismerés nagyon megviselte őt, de végül elfogadta, hogy szüksége van a segítségre a gyerekek nevelésében.