Álomszerű lánykérés a TV2 stúdiójában

A TV2 Zsákbamacska műsorának legutóbbi hétfő esti adásában egy páratlan lánykérésre került sor, amely nem csak a szerelmespárt, de a műsorvezetőket is könnyekig hatotta.

A megható esemény során egy fiatal pár, Szuli és Dennis, miután kétmillió forintot nyertek egy feladat során, váratlan fordulatot vett az este. Szuli viccesen érdeklődött, hogy lesz-e még valami meglepetés, mire Dennis egy váratlan kérdéssel állt elő. A férfi, aki a háta mögött rejtegetett valamit, megható szavakkal fordult kedveséhez, és féltérdre ereszkedve megkérdezte, hozzájön-e feleségül. Dennis előkészült egy beszéddel, de a lány könnyei miatt nehezen tudta elmondani, hogy ő az egyetlen, az igazi, a nagy szerelme, és hogy nem tudná mással elképzelni az életét.

A lány könnyek között igent mondott, mire a stúdióban örömujjongás tört ki, és mindenki gratulált a boldog párnak. Az eljegyzés pillanatai Kárpáti Rebeka és T. Danny szeméből is könnyeket csaltak. Szuli a megható pillanatok után elárulta, hogy szerelmével már több mint tizennyolc éve alkotnak egy párt, és gyakran álmodoztak a nagy napról. A műsorban nyert kétmillió forint most hozzájárulhat álmaik megvalósításához.