A futball soha nem érhet véget: Pető Péter kötetének bemutatója

Május 30-án kerül sor Pető Péter "A futball soha nem érhet véget" című kötetének bemutatójára a Turbina Kulturális Központban, ahol Nagy József beszélget a szerzővel. A regisztrált látogatók a helyszínen 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg a könyvet.

Pető Péter, a 24.hu főszerkesztőjének új kötete, amely egyben az első 24-es könyv is, a futball világába kalauzolja az olvasót. A könyv lapjain különböző szemszögekből vizsgálja a játékot, ahol a szerző olyan neves személyiségekkel elmélkedik, mint Leo Messi, Puhl Sándor vagy Amartya Sen.

A könyvbemutató eseménye mindenki számára ingyenesen látogatható, és május 30-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik a VIII. kerületi Turbina Kulturális Központban. A rendezvényen Nagy József, a 24.hu főmunkatársa kérdezi majd a szerzőt, aki dedikálja is kötetét.

Nagy József ajánlójában a futball iránti szenvedélyt és a sportág társadalmi jelentőségét emeli ki, arra buzdítva az olvasót, hogy fedezze fel a futballban rejlő mélyebb értékeket. Kele János futballszakíró, a Ziccer podcast házigazdája és a Sport24 állandó szerzője pedig a futballt mint életünk sűrítményét, érzelmek és tapasztalatok gazdag tárházát ábrázolja.