Oszvald Marika Törpillaként pózolt

Oszvald Marika színésznő és nagymama a Tények Plusz riportjában jelent meg Törpillának öltözve, hogy meglepetést szerezzen kétéves unokájának, Vince-nek gyereknap alkalmából.

Oszvald Marika, aki Magyarország egyik legismertebb alacsony termetű színésznője, 150 centiméteres magasságával, a Tények Plusz riportjában mesélt arról, hogy milyen játékos személyiségnek tartja magát mind színésznőként, mind nagymamaként. Elárulta, hogy unokája, Vince hamarosan betölti a második életévét, és ebből az alkalomból szeretett volna neki egy kis meglepetést szerezni. "Hiszen én vagyok Magyarország legalacsonyabb színésznője, a magam 150 centijével. A Vince lassan utolér, és szerintem nagyon jól elleszünk gyereknapon" – mondta Oszvald Marika a műsorban.

Az örökké vidám és mindig energikus Oszvald Marika 72 évesen is megállíthatatlan. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő most például a kisfiú kedvéért Törpillának öltözött, és különleges fotóalbummal lepte meg unokáját, Vincét. A kicsi nagyon szereti a meséket, így Marika úgy döntött, meglepi egy ilyen vicces fényképalbummal gyermeknapra.

Nemrég ugyan csak sántikálni tudott egy sérülés miatt, most viszont mindent félretett, a cigánykerekéről jól ismert operettművész fára is mászott unokája szórakoztatásáért. "Én egy játékos alkat vagyok. Színésznő vagyok és nagymama is" – fogalmazott Marika, akit a játékban egy dolog akadályoz csak meg: ízületi bántalmai. Több orvosnál is megfordult a színésznő, végül egy természetes hatóanyagú gyógyszernek hála teljesen rendbe jött.

Az utóbbi időben Oszvald Marikáról leginkább akkor hallhattunk, amikor élő adásban arcon csapta a Mokka riporterét. Ez az esemény is jól mutatja, hogy a színésznő nem riad vissza a közvetlen és meglepő megnyilvánulásoktól. "Megfogja a kezemet és húz magával. Úgy közli velem, hogy teendő van, hogy: séta! A sétából persze futás lesz, mert rohan ide-oda, nekem pedig rohannom kell utána. Mindig azt mondom, hogy egy nap lefut egy maratont" – mesélte Oszvald Marika a gyermeknapról és unokájáról.