Niki Belucci súlyos alkoholfüggőségéről és öngyilkossági gondolatairól beszélt

Niki Belucci, a korábbi felnőttfilmes sztár és jelenlegi DJ, nyíltan beszélt alkoholfüggőségéről és öngyilkossági gondolatairól egy YouTube műsorban.

Niki Belucci évek óta küzd a felnőttfilmes múltjával, amelyet mély szégyenérzettel él meg. A DJ-ként is ismert egykori pornófilmsztár 22 évvel ezelőtt hagyta abba a felnőttfilmek forgatását, de a múltja még mindig kísérti. Belucci elárulta, hogy fiatalon, 18 évesen kezdett el felnőttfilmekben szerepelni, mert szülei nem támogatták, és pénzre volt szüksége. Eleinte fehérneműs és aktfotózásokat vállalt, majd később váltott az 18+-os munkára. A forgatások alatt sok alkoholt fogyasztott, hogy túl tudjon esni rajtuk, és bár a pénz csábító volt, a lelkiismeret-furdalás és a szégyen miatt hat hónap után befejezte a szereplést.

Belucci bevallotta, hogy amikor nyilvánosságra került a múltja, mély szégyenbe süllyedt, és az alkoholfüggőségét sem tudta leküzdeni egyből. Hosszú idő után sikerült felhagynia az önmarcangolással, és rájött, hogy változtatnia kell az életén. A DJ-zés adott számára új célt és elfoglaltságot, ami segített neki nem a múltján rágódni.

A 41 éves Belucci elmondta, hogy komolyan gondolkozott az öngyilkosságon, és utánanézett, milyen módszerekkel lehetne véget vetni az életének. Azonban rádöbbent, hogy nagyobb erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy valaki ne kövesse el az öngyilkosságot, mint ahhoz, hogy megtegye. Belucci úgy érzi, ha nem vált volna ismert lemezlovassá, talán sosem derül ki a múltja.

Ha Ön vagy valaki a környezetében segítségre van szüksége, hívja a 116-123-as ingyenesen hívható telefonszámot, vagy látogassa meg a www.ongyilkossagmegelozes.hu weboldalt.