Kerekes József: Nem erre a világra kellett volna születnem

Kerekes József színész egy podcastben osztotta meg gyerekkori traumáját és depresszióra való hajlamát, kiemelve, hogy otthon és a színpadon érzi magát igazán kiegyensúlyozottnak.

Kerekes József, aki jelenleg A mi kis falunk sorozatban Bakit alakítja, a Best Podcast adásában beszélt életének egy meghatározó időszakáról, amely édesapja elvesztéséhez kötődik. Tizenegy éves korában veszítette el rákbetegségben 49 évesen elhunyt apját, és hosszú ideig tartott tőle, hogy ő maga vajon eléri-e ezt az életkort.

Kerekes elárulta, hogy a halál gondolata végigkíséri életét, és ez jelentős nyomot hagyott rajta. Nehézségekkel teli volt számára az, hogy ilyen fiatalon kellett búcsút intenie édesapjának, ezért igyekszik minél többet adni a saját gyermekeinek, akik első és második házasságából születtek.

A színész szerint a beszéd segít neki elrejtőzni a világ elől, és bár hajlamos a depresszióra, úgy véli, egy pszichológus nem feltétlenül tudna segíteni rajta, mivel nem tudná megváltoztatni a világban tapasztaltakat. Kerekes József fájdalmát fejezi ki a világ iránti elégedetlenségével, és úgy érzi, talán nem erre a világra kellett volna születnie. A színpad és az otthoni környezet azon kevés helyek közé tartozik, ahol igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak érzi magát.