Hailey Bieber talán elárulta születendő gyermeke nemét

Justin Bieber felesége, Hailey Bieber egy Instagram-bejegyzésével talán többet árult el, mint amennyit szeretett volna. A modell manikűrje lehet a kulcs a titokhoz.

Justin Bieber és modell felesége, Hailey Bieber nemrégiben osztottak meg egy fotósorozatot, amelyen bejelentették, hogy hamarosan szülők lesznek. Az Instagramon közzétett képekkel együtt azt is elárulták, hogy a baba érkezése előtt megújították házassági fogadalmukat. Ez az esemény egy olyan időszakban történt, amikor pletykák keringtek arról, hogy házasságuk válságban van, de a fotók boldog pillanatokat mutatnak.

Hailey Bieber büszkén mutatja meg gömbölyödő pocakját, gyakran olyan ruhákban, amelyek kiemelik azt, és ezeket a képeket meg is osztja követőivel. A rajongók szerint a 27 éves modell egy friss Instagram-bejegyzésében előre elszólta magát a baba nemével kapcsolatban. A következő sorokat tette közzé:

Kis cseresznyevirágok a körmömön, kis cseresznyevirág a hasamban.

A rózsaszín virágos manikűrre utaló bejegyzés alapján a rajongók azt feltételezik, hogy Hailey Bieber egy kislányt vár, és a gyermek neve Cherry vagy Blossom lehet.

: (via PageSix)