Gabriela Spanic üzenete a magyar rajongóknak

Gabriela Spanic, a Paula és Paulina sztárja, hosszú idő után ismét üzent a magyar rajongóinak, emlékezve a Dancing with the Starsban töltött időszakára.

Gabriela Spanic, aki hatalmas rajongótáborral rendelkezik Magyarországon, a közelmúltban nosztalgiázott és üzent a magyar rajongóinak. A 50 éves színésznő néhány évvel ezelőtt érkezett Magyarországra, hogy részt vegyen a Dancing with the Stars első szériájában, ahol Andrei Mangra táncpartnerével a döntőig jutottak, és a második helyen végeztek. A következő évadban már mint vendég zsűritag tért vissza, ahol szakmai véleményt mondhatott a produkciókról. Utoljára 2022-ben láthatták a magyar nézők, mielőtt elbúcsúzott az országtól egy időre.

Spanic hónapok óta nem posztolt a táncos műsorról, de most újra megosztott egy üzenetet a közösségi oldalán. Büszkeségét fejezte ki amiatt, hogy bemutathatta tehetségének egy új oldalát a magyar közönségnek. "Megtiszteltetés volt számomra, hogy én lehettem az első latin színésznő, aki szerepelt a Dancing with the Stars-ban Európában! A legkedvesebb barátommal és táncosommal, Andrei Mangrával emlékezünk erre a nagyszerű műsorra, amely óriási sikert aratott Budapesten. Nagy puszit és ölelést küldök minden rajongómnak Európában!" - írta a posztjában. Andrei Mangra is megtiszteltetésnek nevezte a közös munkát, míg Lékai-Kiss Ramóna szívecskés kommenttel reagált.

A Dancing with the Stars műsorban nemrégiben Liptai Claudia is feltűnt, ahol az új színpadi darabját népszerűsítette. A műsorvezető, aki legutóbb a Viasat3-on futó reality-t, a Szingli vagy svindlit vezette, a Blikk információi szerint hat év után visszatérhet a TV2 képernyőjére. Claudia, aki az utóbbi időben viszonylag kevés tévés feladatot vállalt, a Sztárban sztár All Stars műsorában ülhet újra a zsűritagok között. A TV2 ezzel az őszi All Stars műsorával, azaz az eddigi évadok legjobb versenyzőit visszahívó show-val nagyot akar durrantani. A csatorna sajtóosztálya szerint a műsor szereplőinek és zsűrijének névsorát később hozzák nyilvánosságra.