Autóbaleset az M0-s autópálya felhajtóján

Egy zöld Daewoo megcsúszott és nekicsapódott a szalagkorlátnak az M0-s autópálya Káposztásmegyeri felhajtójánál. A balesetet egy olvasó rögzítette és megosztotta a BpiAutósok YouTube csatornájával.

A BpiAutósok YouTube csatornáján közzétett videó tanúsága szerint a Daewoo a hosszú kanyarban elvesztette az uralmát a jármű felett, és a szalagkorlátnak csapódott. Az eset hétfőn 17.40-kor történt, az M0-s autópálya Káposztásmegyeri felhajtóján, az M3-as autópálya irányába.

Az olvasó, aki a felvételt készítette, így számolt be az eseményekről: "Ehhez sokat azt hiszem nem kell hozzáfűzzek. Régi 5 ajtós kis keleti kompakt felfelé csapatta az M0-ra, Káposztásmegyer felől a felhajtón, de nem adta ki neki. Először az ívkülső felé indult meg a hátulja, és elindult felém a záróvonalon keresztül. Én félrerántottam, ő meg túlkorrigálta, és belecsapta a korlátba. Én ott biztonságosan megállni, vagy visszafordulni már nem tudtam, csak a segélyhívót tudtam azonnal hívni. A mögötte érkezők láttam, hogy meg tudtak állni." – írta az olvasó.

A baleset után két további autó is érintett volt a helyzetben, de szerencsére mindkettő sikeresen lefékezett, így nem történt további karambol. A megfelelő követési távolság betartása hozzájárulhatott ahhoz, hogy nem alakult ki nagyobb baleset.