Világsztár lett az összemarcangolt arcú Grincs-modell

Mission Viejo – Élete egy pillanat alatt rémálommá vált, de mégis tündérmeseként tekint rá egy amerikai modell, akit egy véreb csonkított meg az arcán.

Brooklinn Khoury-t megtámadta unokatestvére feldühödött kutyája, amely 45 másodpercig „marcangolta a fejét, mint egy játékot” még 2020 novemberében. Ehhez képest egy hónappal a Vogue magazin címlapfotót készített vele annak ellenére, hogy egy pitbull letépte a felső ajkát és az orra egy részét. A Grincs-modellnek csúfolt lány most már elfogadta és tetszik neki, amit a tükörben lát.

A 24 éves modell számára persze nem volt könnyű elfogadni a szörnyű sérülést. Eddig 313 ezer fontot (137 millió Ft-ot) költött az arcát helyreállító műtétekre. Azonban nagyon sok rajongója lett, hiszen jelenleg több mint egymillió követője van a TikTok-on, ahol elkápráztatja rajongóit inspiráló pozitivitásával.

Brooklinn megosztott egy képet, amely nem sokkal azután készült, hogy a pitbull megkínozta. A szelfi a megtépázott és horzsolásokkal teli arcát mutatta és ezt írta hozzá: „Hogyan fogom valaha is szeretni azt, amit a tükörben látok?”.

Sokat vívódott, de sikerült átlendülnie a traumán. A következő bejegyzése egy mosolygós szelfi volt, amelyhez a következő szöveg tartozott: „Bízz bennem, minden rendben lesz”.

Természetesen sokak szíve meglágyult és példaképként tekintenek rá, hogy egy ilyen tragédiát képes volt feldolgozni. „Követtem a történetedet az első naptól kezdve. Annyira erős és hihetetlen vagy. Csodálom, hogy milyen messzire jutottál, és csak tudom, hogy inspirálod az embereket a világ minden tájáról” – írta a rajongó.

Brooklinn évek óta terjeszti a pozitív életszemléletet, és még 2022-ben beszélt a Daily Starnak arról, hogyan kezelte a kegyetlen megjegyzéseket - például azt, hogy a trollok Grincsnek nevezték. A negatív gondolatokat pozitív cselekedetekké alakította, és az egyik videóban még a Grincs arckifejezését is utánozta.

Tudom, hogy nagyon másképp nézek ki, és az embereknek mindig lesz valami rossz mondanivalójuk erről – mondta Brooklinn. – Én csak megpróbálom a legjobbat kihozni a helyzetből, ha lehet, nevetéssel, és válaszul csináltam egy TikTokot, amin a Grincs és a Macska a kalapban képeit másolom. Próbálom nem túl komolyan venni ezeket a megjegyzéseket. Az emberek mindig fognak bántó dolgokat mondani, úgyhogy jobb, ha nem veszel róluk tudomást, ha tudsz”.

Ezzel a hozzáállással sokak példaképe lett, hiszen elmondta, hogy nem törekszik a fizikai tökéletességre. – A szépség nemcsak az, amit látunk, hanem ez a jelenség belülről fakad. Én vagyok rá az élő példa.