Berki Mazsi a hajópadló felújítás mestere

Berki Mazsi új szakmát tanult, a hajópadló felújítását, miután a Balatonon töltött idő alatt szoros kapcsolatot alakított ki a hajózással. A Sztárbox győztese, aki az Instagramon osztotta meg tapasztalatait, elmondta, hogy egy kedves ismerősétől tanulta meg a teakfa felújításának fortélyait.

Mazsi az Instagramon így számolt be a történtekről: "Szösszenetek a mindennapjaimból, és most meg is osztom veletek. Itt épp egy új szakmát tanultam ki egy kedves ismerősünktől a hajózások alkalmával. Teakfát újítottam fel, és az eredmény csodás lett. Arra gondoltam, hogy megosztok veletek néhány élményt, történést az életemből, ami az elmúlt hónapokban történt velem. Ölelés Mindenkinek" – fogalmazott az édesanya.

A hajópadló felújítása nem mindennapi tevékenység, és Mazsi lelkesedése a hajózási élmények iránt úgy tűnik, új szenvedélyhez vezetett. Az ilyen típusú kézműves munka nemcsak a szakértelem elsajátítását igényli, hanem a precizitást és a türelmet is, amit Mazsi sikeresen alkalmazott a projekt során.