Bari Laci és Varga Viktor: Döntések és változások

Komoly döntések és változások jellemzik Bari Laci és Varga Viktor életét. Mindkét énekes olyan helyzetben van, ahol fontos döntéseket kell meghozniuk, legyen szó karrierről vagy magánéletről.

Bari Laci, a Sztárban sztár leszek! felfedezettje, aki már negyedik éve tanít egy alapfokú magán zeneiskolában, nehéz helyzetben van, hiszen énekesi karrierjét egyre nehezebben tudja összeegyeztetni a pedagógusi munkával. A Ripostnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy szeret tanítani és tiszteli a pedagógusokat, de tudja, hogy komoly döntést kell meghoznia a jövőjét illetően. Bari Laci még nem döntött, de úgy véli, ha a zenei karrierjére koncentrál, akkor is tudja majd tanítani és inspirálni korábbi diákjait.

Varga Viktor életében is változások történtek, minden jel arra utal, hogy négyéves kapcsolata Zsembera Liliánával válságban van. Az énekes, aki mindig is nagyra értékelte a szabadságát, korábban kijelentette, hogy 42 éves koráig nem szeretne megállapodni. Viktor és Lili kapcsolatának nehézségeit a közös képek eltűnése is jelezte a közösségi médiából. Varga Viktor a Ripostnak adott nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy a magánéletük csak rájuk tartozik, és ha lesz mondandójuk, azt megfelelő helyen fogják közölni. Az énekes hétvégi Instagram-bejegyzésében arról írt, hogy élvezi a szingli életet és a konfliktusmentes környezetet, továbbá a párkapcsolatokban jelentkező rossz ízű megjegyzésekkel, bánattal, sértődéssel és sértéssel többé nem kíván foglalkozni. Zsembera Liliána szerint a kapcsolatuk jelenleg nem a legjobb időszakát éli, ami abból is fakad, hogy eltávolodtak egymástól, és különböző életcélokat követnek. Liliána szeretne családot alapítani, míg Viktor még nem áll készen az elköteleződésre, és a párkapcsolatban jelentkező elvárásokkal és korlátokkal nehezen tud azonosulni. A távolságtartás mellett döntöttek, de mindketten törekednek a kompromisszumos megoldásra, bár a különválás is szóba jöhet.

A Blikknek adott nyilatkozatában Zsembera Liliána elmondta, hogy hivatalosan nem mentek szét, de kapcsolatuk jelenlegi állapota nem ideális, részben azért, mert Viktor rengeteg elfoglaltsága miatt, illetve Liliána kiskutyájával való foglalkozás miatt ritkán tudnak találkozni. Zsembera hozzátette, hogy mindig is viharos volt a kapcsolatuk, mivel különböző személyiségek, céljaik és vágyaik vannak. Liliána szeretne hosszú távon tervezni és gondolkodik a családalapításon, míg Viktor szabad szellemként nehezen azonosul a párkapcsolat elvárásaival és korlátaival. Zsembera szerint bár nagyon szeretik egymást, jelenleg nem tudják, mit hoz a jövő a kapcsolatuk szempontjából.

Mindkét művész életében fontos döntések várnak, és úgy tűnik, mindketten a saját útjukat keresik, legyen szó karrierről vagy magánéletről. Bari Laci és Varga Viktor is arra törekszik, hogy megtalálják a boldogságot és a sikerhez vezető utat, akár a zene, akár a személyes élet terén.