Azahriah Puskás Aréna koncertjei és Osváth Zsolt meghatódása

Baukó Attila, művésznevén Azahriah, három egymást követő napon adott teltházas koncertet a Puskás Arénában, amelyek közül az utolsóra Osváth Zsolt is ellátogatott, és Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait az eseményről.

Azahriah hétvégi koncertsorozata nemcsak a közönség, de a hírességek körében is nagy érdeklődést váltott ki. Osváth Zsolt, aki maga is jelen volt a vasárnapi előadáson, Instagram-bejegyzésében fejezte ki tiszteletét és csodálatát az énekes teljesítménye iránt. "Háromszor megtölteni a Puskást nem kis dolog. De gerinccel, minőséggel, színvonallal és tartalommal már jóval nehezebb. Na jó, de sikerült? – hangozhat a kérdés. Azt gondolom igen!" – írta Osváth, kiemelve, hogy a koncert nemcsak a siker, hanem a minőség és a tartalom szempontjából is kiemelkedő volt.

Osváth a siker fogalmát is érintette, megjegyezve, hogy ez mindenki számára mást jelenthet. "Mindenkinek mást jelent a siker. Van, akinek már beérni a munkahelyére is az, van, aki csak kergeti. És közben elfelejti, hogy már a sikert vágyni is egy fajta siker" – fogalmazott, hozzátéve, hogy a koncert számára meghatározó élmény volt, tele szavakkal, érzelmekkel, hangokkal, fényekkel, illatokkal és pillanatokkal, ráadásul történelmi jelentőségűnek is nevezte.

A hétvégi koncertek során nem csak Osváth Zsolt, hanem más ismert személyiségek, mint Nagy Ervin, Magyar Péter, Csonka András, Majka és felesége, Sebestyén Balázs és felesége, Till Attila, Novák Katalin, Vitézy Dávid, Rost Andrea és még David Pressman is részt vettek, jelezve ezzel Azahriah népszerűségét és az esemény kulturális jelentőségét.

Azahriah februárban az "Odakint most szörnyek járnak" elnevezésű demonstráció egyik főszervezője volt másik nyolc véleményvezérrel, youtuberrel, köztük Osváth Zsolttal is, aki most a koncert kapcsán újra kifejezte, mennyire meghatározó volt számára ez az esemény. Az étteremtulajdonos, aki éppen a napokban nyitotta meg lángosozóját, közösségi oldalán méltatta a fiatal énekest, és egy közös képet is megosztott Azahriah-val és Desh-sel.