Egyedi igényekre szabott megoldások a Bosch Rexroth-tól

Az ipari automatizáció terén a Bosch Rexroth kulcsrakész megoldásokat kínál, melyek magukban foglalják a szakmai háttértámogatást és a műszaki javaslatokat is. A vállalat a komplex ipari kihívásokra szabott megoldásaival és a projektmenedzsmentben szerzett tapasztalataival kiemelkedik a piacon. Liszkai Máté, a Bosch Rexroth Kft. kulcsrakész megoldások értékesítéséért felelős vezetője és Szaksz Gábor projektmenedzsment csapatvezetője szerint a vállalat egyedi megközelítése és nemzetközi tudásbázisa révén képes a legösszetettebb projektek megvalósítására is.

A Bosch Rexroth Kft. nem csupán automatizálási komponensek értékesítésével foglalkozik, hanem a gyártásautomatizálási projektek teljeskörű megvalósításában is segítséget nyújt. Szaksz Gábor kiemelte, hogy a vállalat a projekt kezdeti szakaszától kezdve, már az első ötletek megfogalmazásakor is jelen van, és a gyártási folyamat tervezésétől a gyártósorok fejlesztéséig támogatást nyújt. Liszkai Máté hozzátette, hogy a Bosch Rexroth a kisebb léptékű megkeresések kihívásaitól sem riad vissza, és a nagyobb volumenű beruházások kulcsrakész kivitelezésében mutatkozik meg igazi erősségük.

A vállalat rugalmassága és a piaci környezethez való gyors alkalmazkodó képessége kiemelkedő jellemzője. Szaksz Gábor szerint a Bosch Rexroth fővállalkozóként képes egységes, magas szintű megoldásokat biztosítani, miközben figyelembe veszi az ügyfelek változó igényeit és rugalmasan alkalmazkodik hozzájuk. Liszkai Máté hangsúlyozta, hogy a vállalat már a korai előkészítő fázisban is kíséri a projekteket, és a leginnovatívabb ipari technológiák megtervezésében is segítséget nyújt.

A Bosch Rexroth a projektmenedzsment terén szerzett nemzetközi tapasztalatait is felhasználja, és a Bosch csoport globális tudásbázisára támaszkodva biztosítja a projektjeinek sikerét. A vállalat a teljeskörű garanciavállalást is kiemeli, mely az ügyfelek elégedettségét szolgálja. Liszkai Máté szerint a Bosch Rexroth és a Bosch csoport nemzetközi hálózata és stabil háttere garantálja a vállalások teljesítését.

A Bosch Rexroth Kft. a CU.BE Budapest ipari innovációs élményközpontjában is bemutatja szemléletmódot, ahol a gyártósorok tervezésétől a beüzemelésig mindenre kiterjedő megoldásokat kínálnak. Az ügyfelek kihívásaira a vállalat készen áll a megoldásokkal, és a mérnöki szakértelmére támaszkodva kínál segítséget a komplex projektek kulcsrakész kivitelezésében.