Egy nap munkába ment, majd váratlanul anya lett

Amikor a 19 éves Destiny Stephens-Coull rosszul lett a munkahelyén, egy Nando’s étteremben Angliában, nem is sejtette, hogy hamarosan édesanya lesz.

Destiny Stephens-Coull, a 19 éves lány, mint általában, dolgozni indult egy Basildonban található Nando’s étterembe. A műszakja kezdete után nem sokkal azonban rosszul érezte magát és vérezni kezdett. Kezdetben menstruációjára gyanakodott, de a helyzet egyre rosszabbra fordult, amikor szédülni kezdett és a vérzése annyira fokozódott, hogy a padlóra csöpögött. Főnöke tanácsára azonnal kórházba kellett mennie.

Egy barátja kísérte el a sürgősségi osztályra, ahol egy órán át vártak, mire sorra kerültek. Destiny helyzete azonban annyira súlyossá vált, hogy egy tisztasági betétet kért, mivel a vérzése tovább erősödött. Egy nővér segítségére sietett, de Destiny összeesett, így került orvosi ellátásra.

A kórházban végzett vizsgálatok során derült ki, hogy várandós, és négy órával később sürgősségi császármetszéssel világra jött a kisfia. Destiny elmondása szerint teljesen tudatlan volt a terhességéről, hiszen korábban egy terhességi teszt negatív eredményt mutatott, és a várandósság alatt is rendszeresen menstruált, nem érzett reggeli rosszullétet, nem volt fáradékonyabb, és a pocakja sem növekedett.

A lány sokkot kapott, amikor a nővér az ultrahangvizsgálaton közölte vele, hogy várandós. Destiny nem akarta elhinni, és még a vértranszfúzió alatt is megpróbált kiszabadulni, de a nővérek lefogták.

A helyzet tovább romlott, amikor kiderült, hogy újszülött kisfia, Kingsley, hidrokefáliában szenved, ami miatt egy másik kórház intenzív osztályára kellett szállítani. Az orvosok szerint a kisfiú valószínűleg nem fog tudni járni vagy beszélni.

Az események óta két év telt el, és Destiny, aki jelenleg bárpultosként dolgozik, büszkén mondhatja, hogy Kingsley egy teljesen normális kisgyerek. Rendszeresen járnak orvosi vizsgálatokra, és Destiny hálás a családjának, amiért a nehéz időkben is mellette álltak és támogatták. Két évbe telt, mire nyilvánosan beszélni tudott a történtekről, és még mindig rosszul érzi magát, ha eszébe jutnak a szülés körülményei.