Brad Pitt lánya, Vivienne elhagyja apja vezetéknevét

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Vivienne eltávolodik apja vezetéknevétől, és a szülők közötti konfliktus továbbra is fennáll.

A tizenöt éves Vivienne neve mostanra eltűnt apja, Brad Pitt vezetékneve mellől a The Outsiders című Broadway-produkció színházi programjában, ahol édesanyjával, Angelina Jolie-val dolgozott együtt. A fiatal lányt csak "Vivienne Jolie"-ként tüntették fel, de nem ismert, hogy hivatalosan is megváltoztatta-e már a nevét.

A válásukat követően Angelina Jolie és Brad Pitt között a hat közös gyermekük felügyeleti jogával kapcsolatosan is konfliktus alakult ki. A színész márciusban visszavonta a gyerekfelügyeletről szóló keresetét, ami arra utalhat, hogy a gyerekek közül már csak Shiloh, Knox és Vivienne kiskorúak. A nagyobb gyerekek, Maddox, Pax és Zahara már nagykorúak, és önállóan dönthetnek arról, kivel és hogyan szeretnének élni. Az örökbefogadott nagykorú gyerekek nem ápolnak jó kapcsolatot Brad Pittel.

Vivienne nem az egyetlen, aki távolságot tart apjától; Zahara is csak Zahara Marley Jolie-ként hivatkozik magára, és fiuk, Pax is bírálta édesapját a közösségi médiában. Egy korábbi biztonsági őr szerint Angelina Jolie arra ösztönözte gyerekeit, hogy kerüljék Brad Pittet, míg egy másik bírósági beadványban Jolie azt állította, hogy Pitt már a 2016-os repülőút előtt is bántalmazta őt.