ValóVilág: Az első párbajgyőztes nagy fölénnyel tért vissza a villába

A ValóVilág 12. évadának első kiválasztás-kihívás-párbaj folyamatában VV Dorka nyerte meg a szavazatok túlnyomó többségét, és így térhetett vissza a villába.

A múlt héten zajlott le a ValóVilág legújabb évadának első kiválasztás-kihívás-párbaj folyamata. A játékosok közül VV Dorka kapta a legtöbb jelölést, aki később VV Noémit választotta ellenfelének a párbajra. A párbaj előtti feladatok során a villalakók izgalmas küzdelmeket vívtak egymással, és a két párbajozónak, VV Dorkának és VV Noéminek, lehetősége nyílt arra, hogy bizonyítsák, melyikőjük ismeri jobban támogatói csapatát. Amennyiben rosszul válaszoltak, különféle kellemetlen ízű folyadékokat kellett meginniuk szívószálon keresztül, mint például csukamájolajat, spirulinát, szójaszószt vagy babkonzerv levét.

A műsorvezető, Puskás-Dallos Peti eleinte tévesen mondta be, hogy ki nyerte a párbajt, de ezt gyorsan helyesbítette. Végül a szavazatok 73.4%-át VV Dorka szerezte meg, így ő folytathatja a játékot a villában. VV Dorka elárulta, hogy voltak olyan folyadékok, amelyek nem voltak túl finomak, és egyesek olyan érzést keltettek benne, mintha "valami tóból" inna.

VV Noémi az első játékos, aki párbajon esett ki a játékból. Korábban VV Bogi és VV Gina távoztak a versenyből, őket a nézők szimpátiaszavazatai alapján küldték haza.