Tóth Andi természetes szépségét mutatta meg

Tóth Andi, az énekesnő, aki gyakran tűnik fel erős sminkben és feltűnő öltözékekben, most smink nélküli fotóval lepte meg rajongóit.

Tóth Andi a közösségi médiában gyakran megosztja különleges stílusait, amelyek között nem ritkán extrém frizurák és szokatlan ruhadarabok is helyet kapnak. Az énekesnőt a rajongói különféle megjelenései miatt is csodálják, legyen szó akár extravagáns, akár egyszerűbb öltözékekről. Andi azonban nem csak a színpadi megjelenésével hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy a magánéletében is igyekszik közelebb kerülni a természetességhez. A közelmúltban például saját főzőműsort indított a YouTube-on, és a kertészkedés iránt is egyre nagyobb lelkesedést mutat.

A 25 éves énekesnő legújabb Instagram-bejegyzésében egy köntösben, kivasalt hajjal és smink nélkül tárta a világ elé természetes szépségét. A posztolt képeken Tóth Andi először komoly arckifejezéssel, majd egy mosolygós fotóval is megörvendeztette követőit. A képek tanúsága szerint Andi smink nélkül is képes lenyűgözni a közönséget.