Bochkor Gábor és Tornóczky Anita kapcsolatáról vallott az exmodell

Bochkor Gábor 60. születésnapjának buliján Tornóczky Anita, a műsorvezető egykori párja, személyes emlékeket osztott meg a közönséggel kapcsolatukról.

Bochkor Gábor március 25-én ünnepelte hatvanadik születésnapját, melyre nagyszabású partit rendezett a Budapesti Kongresszusi Központban, ahol számos barát, ismerős és volt kedves is megjelent. Tornóczky Anita, aki 25 évvel ezelőtt volt a műsorvezető párja, Till Attila által került felkonferálásra, és mint mondta, sok mindenre rá tud cáfolni a Bochkorról szóló történetekkel kapcsolatban.

A modell és a tévés két és fél évig voltak együtt, majd egy fél év szünet után újra megpróbálták, de végül barátságban maradtak. Anita a színpadon nosztalgikus hangulatban idézte fel a közös emlékeket, többek között egy romantikus pillanatot, amikor Bochkor a repülőn hívta fel, hogy hiányzik neki.

Anita továbbá elmesélte, hogy a korai ébredések – reggel 4:30-kor a rádió hangos zúgása és a szív dobogása mellett – máig megmaradtak számára, és minden nap ebben az időben ébred fel. Egy kirándulásukat is felidézte, amikor a várakozásokkal ellentétben nem hátizsákos túrára mentek, hanem Bochkor Mercedesével kocsikáztak a pilisi dombok között. Ezeket a személyes történeteket a story.hu szúrta ki és osztotta meg az olvasókkal.