"Még annyi mindent megélhettünk volna együtt..." - Az elhunyt édesapját gyászolja Szandi - fotó

Megható sorokat intézett a 25 évvel ezelőtt elhunyt édesapjához Szandi, aki ma ünnepelné a 76. szülinapját.

Szandi és férje, Bogdán Csaba már több mint 30 éve alkotnak egy párt, de kapcsolatuk kezdetén nem volt minden zökkenőmentes, hiszen az énekesnő édesapja a 16 év korkülönbség miatt eleinte ellenezte a kapcsolatot. Az énekesnő, bár nagyon szerette az apját, egy ideig nem találtak közös nevezőt ebben a kérdésben. Azonban öt év együtt töltött idő után a jég megtört, és Szandi édesapja barátságot kötött Csabival. Sajnos a jó viszony nem tartott sokáig, mivel az édesapa az esküvő után egy hónappal váratlanul elhunyt.

Szandi édesapja emlékét egy páfrány őrzi, amelyet 1998-ban, halála előtt ültetett a lánya kertjébe. Ez a növény máig is a kert ékessége, és a régi szép időkre emlékezteti az énekesnőt. Szandi, aki mára háromgyermekes édesanya, minden évben megemlékezik édesapja születésnapjáról, aki ma töltötte volna be a 76. életévét. A közösségi oldalán megosztott, eddig nem látott fotók mellett a következő megható szöveget tette közzé:

"Édesapám ma lenne 76 éves... Sajnos, csak 51 év adatott meg neki, pedig még annyi mindent megélhettünk volna együtt! Hiányzol, Pufickám..." - írta a bejegyzésében.