Shane Tusup családi fotót posztolt újszülött kislányával és párjával

Bő három héttel ezelőtt született meg Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé első közös gyereke, Aurora Ann Tusup.

A baba május 10-én jött világra. Shane Tusup, az edző, aki nemrégiben osztott meg egy újabb képet Instagramon, ahol a mosolygó kislány édesapja mellkasán fekszik. A képhez angol nyelven azt fűzték, hogy "Tusupék boldog vasárnapot kívánnak". Az edző korábban már kifejezte háláját a kis angyalért, aki megáldotta az életüket. A családi fotót Nagy Viktória Zoé Instagram-oldalán is meg lehet tekinteni.

Shane és kedvese, Nagy Viktória Zoé, a többszörös fitneszbajnok, egyéves kapcsolatuk után jegyezték el egymást tavaly novemberben, és boldogságuk a gyermekük érkezésével vált teljessé. A kislány születése óta először osztottak meg fotót családjukról, ahol a szülők széles mosollyal az arcukon fekszenek az ágyukban, miközben az újszülött az édesapja mellkasán alszik.

A kislány mindössze kéthetes korában már az ujja köré csavarta az édesapját, aki szélesen mosolyogva pihenteti őt a mellkasán. Shane és kedvese néhány hónapja jelentették be, hogy eljegyezték egymást, és nem sokkal később azt is közölték, hogy szerelmük gyümölcse már úton van, noha nem tervezték ilyen gyorsan a gyermekáldást. Aurora Ann Tusup 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra, és szülei alig várták már az érkezését. "Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk. 2 óra 44 perckor megszületett Aurora Ann Tusup!🩷Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket" – írták a kis Aurora születése után.