Puskás-Dallos Bogi: Az anyaság alapjaiban változtatta meg a személyiségemet

Puskás-Dallos Bogi a "Három igazság" című műsorban beszélt arról, hogy az anyaság milyen mélyen átalakította őt, és hogy a kisfia, Ábel születése óta mennyire más szemlélettel közelít az élethez.

Puskás-Dallos Bogi, aki tavaly szeptemberben lett anya, a "Három igazság" műsor vendégeként osztotta meg gondolatait az anyaságról. Elmondása szerint Ábel érkezése újjászületést jelentett számára, és az idő múlásával kapcsolatos gondolatai is megváltoztak. "Az ő születésével együtt, tehát abban a pillanatban én is újjászülettem" – fogalmazott az énekesnő, hozzátéve, hogy az első gondolata a gyermekének születésekor az volt, hogy az idő véges, és vannak olyan események a kisfia életében, amelyeket ő már nem biztos, hogy látni fog.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy az anyaság óta sokkal jobban odafigyel arra, hogy értékes pillanatokat éljen meg a családjával, és minél több tapasztalatot adjon át gyermekének. "Rengeteget változtatott rajtam az anyaság ebből a szempontból is, szerintem én korábban egy hisztis kislány voltam" – mondta, hozzátéve, hogy korábban sokkal hisztisebb volt, de Ábel születése óta ez megváltozott.

Puskás-Dallos Bogi a gyereknevelésről is beszélt, elmondva, hogy nem tartja magát tökéletes anyának, de úgy érzi, jobban teljesít, mint amire számított. Az énekesnő szerint az anyaság megtanította őt arra, hogy a saját kényelmét háttérbe szorítva a gyermekére koncentráljon. "Nem vagyok olyan hisztis. Nyavalyogni tudtam, hogy »éhes vagyok, jaj, szerelmem«, ilyen kis cicázós nyűgösködés, szóval ez így bennem volt" – emlékezett vissza, de most már tudja, hogy a gyermekének gondoskodásra van szüksége.

Végül kiemelte, hogy fontosnak tartja a saját énidőt is, és ennek keretében nemrégiben elkezdett edzeni, hogy fizikailag is megőrizze az egészségét. A videóban arról is beszélt, hogy nemcsak az anyaság, de a férje Peti is sokat változtatott rajta. Szerinte korábban sokkal rendszerszeretőbb volt, sokkal több mindenen aggódott, viszont a férje mellett sokkal lazább lett. Szerint ő pedig abban segítette az énekes, hogy tudjon nemet mondani bizonyos helyzetekben.