Azahriah koncertjén járt Nagy Ervin, Rost Andrea és David Pressman is

Vasárnap este a Puskás Stadionban tartott koncertet Azahriah, ahol többek között Nagy Ervin, Rost Andrea és David Pressman amerikai nagykövet is jelen volt.

Nagy Ervin színész, a Tisza Párt alelnökének nyílt támogatója, az Instagramon osztott meg képeket a koncertről, ahol többek között Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke is feltűnik. Egyik fotóján egy férfi feje látható hátulról, aki nem más, mint Magyar Péter. Nagy Ervin humorosan megjegyezte: "Nem tudom, ki ez a fiú itt előttem, de mindig kitakarja Azahriah-t" – utalva arra, hogy a férfi feje elzárta a kilátást a színpadra. A színész egy csoportképet is közzétett, amelyen Rost Andrea operaénekesnő is szerepel. Magyar Péter szintén megosztott egy fotót Rost Andreával az Instagramon, ahol együtt buliznak. Azahriah korábban nyilatkozott Magyar Péterről, de a nyilatkozat tartalma nem került megosztásra a cikkben.

David Pressman amerikai nagykövet is megosztott egy posztot az X-en, ahol Azahriah tehetségét és kreativitását méltatta. A nagykövet képet is közzétett magáról a koncertről, és leírta, milyen fergeteges volt részt venni a zenében egy gyönyörű budapesti éjszakán, egy több tízezer magyar zenerajongóval (valamint egy amerikai nagykövettel) teli stadionban. Pressman korábban már találkozott Azahriah-val, amikor fogadást tartott rezidenciáján több magyar zenésznek, köztük a Blahalouisiana, az Ivan and the Parazol és a Margaret Island tagjainak, akiket „Magyarország legnépszerűbb és legtehetségesebb szabályszegőinek” nevezett. A nagykövet a hétvégi koncerten is jelen volt, és közösségi felületein osztotta meg élményeit, kiemelve Azahriah tehetségét, kreativitását és erejét.

Azahriah hétvégén három teltházas koncertet adott a Puskás Arénában, amelyekre már hónapokkal ezelőtt órákat álltak sorba a rajongói, hogy jegyet váltsanak. A koncerten készült képek bejárták a közösségi médiát, Till Attila világszínvonalúnak nevezte az estét. A koncerten számos ismert személyiség is megjelent, köztük Vitézy Dávid, Csonka András és Szoboszlai Dominik, valamint Majka és felesége, Majoros Hajni, Sebestyén Balázs és felesége, Sebestyén Viktória, Novák Katalin és Till Attila is részt vettek a gigabulin. A szombati koncert után a rajongók egy része még a Keleti pályaudvar aluljárójában is folytatta az ünneplést, ahol Azahriah és Desh egyik közös számát énekelték és táncoltak, erről készült videó virálisan terjedt a közösségi médiában. Azahriah napjaink legsikeresebb magyar könnyűzenei előadójának számít, és a hétvégi koncertmaratonon többek között olyan neves vendégek is tiszteletüket tették, mint Szoboszlai Dominik, a magyar futballválogatott csapatkapitánya, aki a csapattársaival, így Varga Barnabással és Kalmár Zsolttal együtt foglalt helyet a lelátón.