Lovasi András és Kozso közötti szócsata

Lovasi András kritikája után Kozso válaszolt, hangsúlyozva saját sikereit és kihívva Lovasi állításait.

Lovasi András a szeretlekmagyarorszag.hu-nak adott interjúban megemlítette, hogy vannak olyan dalok a múltból, amelyeket ma már szégyellni kell, példaként Kozso számait hozva fel. A Kispál és a borz frontembere szerint a 2020-as években is születtek már olyan dalok, amelyek valószínűleg tíz év múlva is hallgathatók és énekelhetők lesznek, és nem kell majd szégyellni őket, ellentétben egyes Kozso-számokkal. Lovasi hozzátette, hogy ma is vannak nagyon jó fiatal zenekarok abban a stílusban, amit ők képviselnek, és akadnak köztük olyanok is, melyeket méltó utódnak tart az együttesük.

Kozso az Instagram-oldalán reagált Lovasi szavaira, kijelentve, hogy csak olyan embertől fogadna el kritikát, aki többet ért el nála. Az énekes kiemelte, hogy dalai számtalan platina- és aranylemezt hoztak, 31 száma került az első helyre a slágerlistákon, és 27 sztár-együttest hozott létre. Kozso szerint a 2020-as évek slágerei még nem bizonyították az idő próbáját, ellentétben az ő több mint 30 éve ismert és énekelt dalaiival. Az Ámokfutók frontembere hozzátette, hogy próbál emlékezni a 2020-as Év Slágerére, pedig csak 4 éve volt.

Kozso azzal zárta állásfoglalását, hogy 34 év után a pályán továbbra is aktív, és legújabb dalát, a "Chinese Love"-ot is elküldi Lovasinak. Hozzátette, hogy a hétvégi fellépései miatt csak most tudott reagálni Lovasi kritikájára. Kozso továbbá sok sikert kívánt Lovasinak, remélve, hogy újra összeállnak és alkotnak annyi arany- és platina lemezt, valamint produkciót, mint ő, és arra bíztatta, hogy "csinálja utánam a rengeteg fellépésem mellett!". Az énekes kifejezte tiszteletét mindenki munkássága iránt és örök háláját a közönség szeretetéért.