Kulcsár Edina a várandósságról és az anyaságról

Negyedik gyermekét várja Kulcsár Edina, aki szerint az anyaság lelkileg rendkívül megterhelő, de minden nehézség ellenére megéri a boldogságot, amit a gyerekek jelentenek.

Kulcsár Edina, a közismert influenszer, nemrégiben osztotta meg követőivel, hogy harmadik trimeszterébe lépett a várandósságában. Instagram-bejegyzésében őszintén beszélt arról, hogy bár a várandósság önmagában nem egyszerű, az élet más területeivel együtt még inkább kihívásokkal teli. Kulcsár hangsúlyozza, nem panaszkodni szeretne, csupán felhívni a figyelmet arra, hogy nem csak a pozitív oldalát kell megmutatni a dolgoknak.

A második közös gyermekét várja férjével, Varga Márk G.w.M-mel, és bár képes minden helyzetben megtalálni a pozitívumokat, elismeri, hogy a nehéz napok adnak igazi erőt. Azokkal az édesanyákkal tud leginkább azonosulni, akik hasonlóan nehéz hétköznapokat élnek meg.

Kulcsár elmondása szerint bár hálás mindenért, amije van, és szereti az életét úgy, ahogy van, ez nem jelenti azt, hogy nem érzi néha magát fáradtnak. Kiemeli, hogy egy anya számára nincs lehetőség arra, hogy egyszerűen kijelentse: elfáradtam. Még várandósan sem engedheti meg magának, hogy ne keljen fel azonnal, ha gyermekének szüksége van rá.

Az egykori szépségkirálynő szerint az anyaság lelkileg rendkívül sok munkát igényel, és bár néha sírni támad kedve a fáradtságtól, egy anyának ezt sem szabad megengednie magának a gyerekei előtt. Ugyanakkor hozzáteszi, hogy sírni is lehet, és ez sokszor segíthet. Üzenetét minden fáradt anyukának címezve hangsúlyozza, hogy ők nem vannak egyedül, és minden nehéz nap megéri, amikor a gyerekeik boldogságát látják.