Kulcsár Edina negyedik gyermekét várja

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő hamarosan életet ad negyedik gyermekének, és bár boldog időszakot él meg, nem titkolja, hogy vannak nehézségei.

A közösségi médiában megosztott bejegyzésében Kulcsár Edina elárulta, hogy a harmadik trimeszterbe lépett. Instagramon követőivel is megosztotta, hogy élete egyik legboldogabb időszakát éli, hiszen a negyedik gyermekét várja, de őszintén beszélt a várandósság nehézségeiről is. Kiemelte, fontosnak tartja, hogy ne csak a pozitívumokat mutassa meg, hanem a kihívásokat is kommunikálja.

Az üzletasszony számára erőt ad, ha olyan emberekkel találkozik, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő. Elmondása szerint képes örülni mások sikerének és jólétének, de a nehéz napokon inkább azokkal tud azonosulni, akik hasonlóan nehéz hétköznapokat élnek meg, mint az anyukák. Kulcsár Edina három gyermeket nevel, kettő óvodás korú, a legkisebb pedig nemrég töltötte be az első életévét, és hamarosan érkezik a negyedik baba is, aki mozgásával folyamatosan emlékezteti arra, hogy nemsokára itt lesz.

Kulcsár Edina hangsúlyozza, hogy bár hálás mindenért, amije van, és szeret mindent úgy, ahogy van, ez nem jelenti azt, hogy nem érzi néha a fáradtságot. Elmondása szerint testileg jól bírja, de lelkileg hamarabb kimerül. Hozzátette, egy anyuka nem mondhatja azt, hogy elfáradt, még várandósan sem, és nem engedheti meg magának, hogy ne keljen ki az ágyból hajnalban, ha a gyereke hívja. Kulcsár Edina végül megjegyezte, hogy nem vállalt volna ennyi gyermeket, ha nem lett volna tisztában azzal, hogy képes lesz megbirkózni a feladattal. Az influenszer azt is elárulta, hogy sokszor kedve lenne sírni, mert elfárad, de egy anya ezt sem teheti meg, maximum ha elvonul egy kicsit, hogy a gyerekei ne lássák.

A család boldogságát tovább növeli, hogy Kulcsár Edina párja, G.w.M, aki szintén három gyermek édesapja, a közelmúltban egy különleges pillanatot osztott meg a közönséggel. A rapper gyermeknapon lépett fel nagyobbik fiával, a hároméves Varga Márkkal, akit a közönség "kis G.w.M"-ként ünnepelt. G.w.M Instagramon fejezte ki büszkeségét és szeretetét fia iránt, aki már ilyen fiatalon megmutatta a közönségnek tehetségét. A rappernek két gyereke van előző kapcsolatából, illetve egy egyéves kislánya Kulcsár Edinával, aki jelenleg második közös gyerekükkel várandós. A születendő baba is fiú, így G.w.M a nagyobbik fiáról beszélt, amikor ifjabb Varga Márkra hivatkozott.

G.w.M. a gyermeknapon lépett fel nagyobbik fiával, a hároméves Varga Márkkal, ami a kisfiú számára nagy álom volt. Az előadó közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a fellépéssel kapcsolatban, és elmondta, hogy ez a pillanat számára is felejthetetlen marad. "Elmondhatatlan büszkeség, szerelem vagy nekem fiam. Imádtátok és ő is titeket! Nagy álma volt ez, hiába 3 éves, akkor is folyamatosan ezt mondogatta nekem, hogy lépjünk fel együtt. Nekünk ma így telt a gyereknap és biztos vagyok, hogy jobban nem telhetett volna nekünk és a közönségnek sem! Köszönöm istenem, hogy megélhettük ezt, a fiammal! Nektek is köszönöm, hogy ennyire szerettétek és biztattátok! Isten éltessen minden gyermeket!" – írta G.w.M. a közösségi médiában.