Kulcsár Edina tanúvallomást tett a dubaji partikról

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon hétfőn videóhívás segítségével hallgatták meg Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő tanúvallomását a dubaji partikról. A várandós influenszer korábban nem jelent meg a bíróságon, de most sikerült távmeghallgatás formájában meghallgatni.

Kulcsár Edina a bíróságon elmondta, hogy a családján keresztül ismerte meg az elsőrendű vádlottat, K. Zoltánt, aki egykor egy kocsmát vezetett. A szépségkirálynő szerint szegény családból származik, és amikor K. Zoltán egy emirátusi munkát ajánlott neki, azt először megvitatta a családtagjaival.

A tanúvallomás során Kulcsár Edina visszaemlékezett egy tizenöt évvel ezelőtti alkalomra, amikor a nagynénéjével ment volna ki, de ő visszamondta, így egyedül töltött el egy hetet Dubajban, ahol bulizásokon vett részt. Azt állította, hogy bár hallotta a lányoktól, hogy szexuális szolgáltatásokra is lehetőségük van, ő maga nem nyújtott ilyen jellegű szolgáltatást.

Kulcsár Edina a bíróságon azt is elmondta, hogy nem emlékszik arra, hogy mennyit keresett az egy hét alatt, de azt állította, hogy nem kellett abból leadnia K. Zoltánnak. A modellkarrierjét próbálta beindítani, ami miatt külföldön járt, de ennél több alkalomra nem emlékszik.

Dr. Krénusz Éva bírónő ismertette Kulcsár korábbi vallomását, amelyben azt állította, hogy Marokkóban és Bejrútban is megfordult a K. Zoltán és társai által felajánlott munkákon. Ebben a vallomásban Kulcsár Edina azt mondta, hogy nagyjából 7-800 ezer forintot keresett, miután leadott belőle a közvetítőinek. Az ügyészség képviselője szerint a lehallgatási anyagok alapján Kulcsár Edina egyéb munkákat is vállalt, köztük szexuális szolgáltatást, de ezt a vádakat Kulcsár Edina tagadta.

A botrány, amelynek részeként Kulcsár Edina tanúvallomást tett, 2011 tavaszán pattant ki. A vádirat szerint a kerítők fiatal magyar hölgyeket küldtek ki hoszteszmunka helyett szexuális szolgáltatásokra több külföldi országba, köztük Dubajba, gazdag hercegekhez vagy más egzotikus országokba, fontos üzletembereknek.

A hétfői tárgyaláson folytatódott a kerítés bűntettével vádolt K. Zoltán, P. Szilvia és Sz. Vivien pere. A vádlottakat azzal vádolják, hogy ismerősi körükből közvetítettek ki lányokat hoszteszmunkákra belföldre és több külföldi országba, köztük az Egyesült Arab Emírségbe, Dubajba, Abu-Dzabiba, Ibizára, de Orlandóba, Párizsba, Saint-Tropez-ba és Monacóba is. Kulcsár Edina a várandósságára hivatkozva távmeghallgatás keretein belül tett tanúvallomást.