A mi kis falunk sztárja, Kerekes József a depresszióról és életérzéseiről beszélt

Kerekes József, a népszerű magyar sorozat, A mi kis falunk egyik közkedvelt szereplője, őszintén beszélt a depresszióval való küzdelméről és arról, hogy úgy érzi, talán nem erre a világra kellett volna születnie.

A Jászai Mari-díjas színész nemrég ünnepelte 62. születésnapját, de korábban félt attól, hogy nem éri meg a 49 éves kort, mivel édesapja is ebben a korban hunyt el rákbetegségben. Kerekes József a Best Podcastban mesélt arról, hogy gyermekként elveszítette édesapját, és ez az élmény mélyen meghatározta az életét. A színész elmondta, hogy a halál gondolata végigkísérte életét, és sokáig az volt a kérdés számára, hogy eléri-e az édesapja korát. Most már az a célja, hogy a gyerekei miatt minél tovább éljen.

Kerekes József arról is beszélt, hogy a gyerekeinek szeretne minél tovább életben maradni, mivel tudja, milyen nehéz a hiányukkal felnőni. A színésznek összesen négy gyermeke van, két lánya az első házasságából, és egy lánya valamint egy fia a második házasságából.

Az interjú során a színész arra is kitért, hogy bár kifelé szószátyár típusnak tűnhet, valójában sok mindent elrejt a sok beszéddel. Bevallotta, hogy hajlamos a depresszióra, és bár pártfogója javasolta, hogy látogasson el pszichológushoz, ő úgy érzi, hogy a világban és otthonában tapasztalt dolgokon egy szakember sem tudna változtatni. Kerekes József szerint túlságosan érzékeny ahhoz, hogy jól kezelje a körülötte zajló eseményeket.

A színész úgy érzi, hogy a színpadon, vagy amikor magára zárja az ajtót és otthon van, akkor érzi magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak. Kerekes József azt is megjegyezte, hogy bár sok minden fáj neki a világban, és sok mindent nem szeret benne, a színpad és az otthona jelentik számára a menedéket.

A teljes beszélgetés megtekinthető a Best Podcastban közzétett videóban.