Julia Fox és a figyelemfelkeltő öltözék

Julia Fox ismét egyedi megjelenéssel kápráztatta el követőit az Instagramon. A színésznő egy sor fotót osztott meg legújabb, szokatlan ruhakölteményéről, amely szinte semmit sem takart, de annál több kulcstartót vonultatott fel.

A szettet egy meglepő kiegészítő is színesítette: Fox egy fiókot viselt fejdíszként, ami igazán különleges választásnak számít az öltözködés terén. A fiókot megmutató képekért érdemes átlapozni az Instagram-posztjában.

Julia Fox korábban is híres volt arról, hogy merész és szokatlan ruhadarabokat visel. Legutóbb márciusban írtak róla, amikor egy jótékonysági partin csupán néhány láncon függő gombbal takarta el magát, melltartóként funkcionálva. A 34 éves színésznő, aki egyedülálló édesanyaként is megállja a helyét, nem veti meg az extrémebb darabokat sem, ha a nyilvános megjelenésekről van szó.

2022 elején randizgatott Kanye Westtel, azonban néhány hét után zátonyra is futott a kapcsolatuk. A híres színésznő nem tagadta, hogy megvolt közöttük a kémia, de már a legelején is látott intő jeleket, ugyanis nem volt összeegyeztethető az életstílusuk. Elmondása szerint nem tudta tovább tartani a lépést azzal, hogy egyből repülőre ül, ha a rapper éppen találkozni akar vele, így kilépett a kapcsolatból.

: Julia Fox (@juliafox) által megosztott bejegyzés az Instagramon. : Egy kacatos fiókot vett fel kalapnak a világhírű színésznő, melleit csupán néhány kulcstartó takarja – fotók.