Jakupcsek Gabriella meglepő vallomása Bochkor Gáborról

Jakupcsek Gabriella Bochkor Gábor 60. születésnapi ünnepségén meglepő vallomást tett, amelyben elárulta, hogy korábban fantáziált a rádiós kollégáról.

Bochkor Gábor születésnapi rendezvényén számos híresség mondott köszöntő beszédet, köztük Jakupcsek Gabriella is, aki érdekes kérdésekkel fordult Bochkor felé. Beszédében először a kapcsolatuk jellegét boncolgatta, majd váratlanul intim témára tért át. Gabriella bevallotta, hogy bár sosem voltak egyszerre egy helyen dolgozó kollégák, és testvéri viszonyt sem ápoltak, voltak pillanatok, amikor Bochkor eszébe jutott mint férfi.

A színésznő és a rádiós között hosszú évek óta tartó kapcsolat áll fenn, de Gabriella szerint már nem is lesz köztük semmi több. Humorosan utalt arra, hogy örült annak, amikor Bochkort egy címlapon látta, de nem ő volt a képen vele, és megjegyezte, hogy ez a "vonat már elment".

Jakupcsek Gabriella beszédében Bochkor Gábort egykori főnyereménynek nevezte, és viccesen megemlítette, hogy a rádiós megjelenése a tévében milyen hatással volt a nőkre. Beszédét azzal zárta, hogy boldog születésnapot kívánt Bochkor Gábornak.