Jákob Zoltán őszintén beszélt szerelmi életéről és Erdélyi Mónika fogyásáról

Jákob Zoltán, aki a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső reality-ben ismerte meg Hajnal Bettinát, és akivel a kapcsolat tavaly év végén ért véget, nemrégiben beszélt a magánéletéről és arról, hogy jelenleg nincsen tartós kapcsolata.

A multimilliárdos üzletember, a Crystal Nails alapítója, aki egy saját életmód programot is létrehozott, amelynek köszönhetően Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott, a Ripostnak adott interjújában beszélt a szerelmi életéről. Jákob elmondta, hogy a műsor óta két hölggyel is ismerkedett, de egyikkel sem alakult ki tartós kapcsolat.

Az interjú során a vállalkozó egy fehérjeszelet kapcsán viccelődött, amelyet otthon a szekrényben kell dugdosnia, mert mindenki el akarja tőle venni. Amikor a lap arra kérte, hogy fejtse ki, kiket is ért „mindenki” alatt, Jákob Zoltán sejtelmesen válaszolt, hogy vannak hölgyek, akik időnként meglátogatják, és akik fontosak lehetnek a szívének, vagy éppen nem annyira, de hogy pontosan kik ők, azt nem árulta el.

Erdélyi Mónika, aki hosszú évekig próbált lefogyni, és számtalan diétát, illetve fogyókúrás trükköt is kipróbált, csak nemrég, jóbarátja, Jákob Zoltán segítségével nyerte meg a 15 éve tartó harcát a pluszkilókkal szemben. A műsorvezető elmondása szerint hiába a látványos fogyás, ő a régi önmagát is szerette.

Erdélyi Mónika végül októberben kezdte a 12 hetes programot, amelyet Jákob Zoltán mutatott meg neki. A program során fehérjeturmixokat, csokiszeleteket, pudingokat fogyasztott, és egészségesen táplálkozott, miközben a tabata nevű edzésre is rákapott, amit otthon végzett. Az alvás fontosságát is megemlítette, mint a fogyás egyik kulcsát.

A tévés-youtuber mára már úgy érzi magát, mintha kicserélték volna, hiszen tizenkét hét alatt összesen húsz kilótól szabadult meg, ezzel elérve a célját, és még az egész ruhatárát is le kellett cserélnie. Erdélyi Mónika kiemelte, hogy ötven felett is le lehet fogyni, és büszke az elért eredményeire.